(Mail?) server time inaccurate

RESOLVED FIXED

Status

--
critical
RESOLVED FIXED
10 years ago
4 years ago

People

(Reporter: wenzel, Unassigned)

Tracking

Details

(Reporter)

Description

10 years ago
We just (well, on 6/25) received a user email mentioning that an account confirmation email from AMO was sent with a time stamp four months too old:

From: Mozilla Add-ons <nobody@mozilla.org>
Date: Thursday, February 28, 2008, 11:03 PM

I am not completely sure where the timestamp is set (on the client or on the mail server?). Either way, please check the appropriate servers' time settings, as this will break a lot of things.

Thanks.

Comment 1

10 years ago
just checked the date across the cluster - looks correct.  how can I force amo to send me one of these?
(Reporter)

Comment 2

10 years ago
Justin: What you could do, provided you have an AMO account, is change your email address in "my profile" (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/users/edit). And actually, I just did that, and the email I got has correct time stamps across the board.

Maybe it was a temporary issue that got fixed in the meantime? After all, the email is more than two weeks old (it was sent to webmaster@m.org and took a while until they got to it).

Comment 3

10 years ago
could have been, but haven't heard of any of the machines being off.  marking fixed - please re-open if you can get us a reproducible test case for troubleshooting.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: mozilla.org → mozilla.org Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.