back doesn't work exclusively on: http://home.netscape.com/ja/index1.html

VERIFIED WORKSFORME

Status

()

Core
Internationalization
P2
normal
VERIFIED WORKSFORME
18 years ago
18 years ago

People

(Reporter: Alek Jeziorek, Assigned: don)

Tracking

({smoketest})

Trunk
smoketest
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [nsbeta2+], URL)

(Reporter)

Description

18 years ago
-start browser
-go to http://home.netscape.com/ja/index1.html
-try and press back and it doesn't work
-it should work
commercial build 2000-07-05-08-M17
(Reporter)

Updated

18 years ago
Keywords: smoketest

Comment 1

18 years ago
Putting on [dogfood+] radar.
Whiteboard: [dogfood+]

Comment 2

18 years ago
This wfm with 60708 win98 (non-comm), but even if it didn't work,  I don't 
really see how back not working on *one* website is dogfood (esp. when you can 
go back via other methods).

Updated

18 years ago
Summary: back doesn work exclusively on: http://home.netscape.com/ja/index1.html → back doesn't work exclusively on: http://home.netscape.com/ja/index1.html

Comment 3

18 years ago
I see this for http://home.netscape.com/index1.html. 
Also Netcenter French, http://home.netscape.com/index1.html/fr.
In "Go" menu, there are two items per site (e.g. two Netscape France).
I used win32 build 2000070608 on WinNT US.
Looks like a generic problem (i.e. not international). Reassign to radha.
Assignee: nhotta → radha
(Assignee)

Comment 4

18 years ago
I agree with blake.  This isn't dogfood.  "Use the menu, Luke!"

But ... I'll make this sucker a nsbeta2+ blocker instead.
Keywords: nsbeta2
OS: Windows 98 → All
Priority: P3 → P2
Hardware: PC → All
Whiteboard: [dogfood+] → [nsbeta2+]
Target Milestone: --- → M18
This works for me in japan and french pages today. I could go to few links off 
of these sites and go back/forward.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 6

18 years ago
This still happens in 2000-07-07-08 build.  I reopen this.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: WORKSFORME → ---

Comment 7

18 years ago
teruko/alek...still happening on ALL platforms for 2000-07-07 builds, correct?
(Reporter)

Comment 8

18 years ago
yea i still see this on all platforms with the latest commercial build 
2000-07-07-08-M17
don, as per our discussion, giving it to you.
Assignee: radha → don
Status: REOPENED → NEW
(Reporter)

Comment 10

18 years ago
no longer seen on  commercial builds 2000-07-10-08-M17
(Assignee)

Comment 11

18 years ago
Well, if it doesn't happen anymore then ...
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago18 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 12

18 years ago
verifying
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.