clicking/zooming on pictures shows an illogical error message and the browser keeps on waiting/connecting infinite

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
--
minor
RESOLVED INCOMPLETE
10 years ago
7 years ago

People

(Reporter: Dominik Theurer, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-01])

(Reporter)

Description

10 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1

When I use for example Google in the picture search section and I type in the keyword the list of the pictures appears. When I go to the side, where the picture is from it is okay as well, but when I click on "show picture in original size" then firefox shows the following error-message (translated from german):  
- The graphic "URL" can't be shown, because it contains defects/errors -
original (in german): - Die Grafik "URL" kann nicht angezeigt werden, weil sie Fehler enthält -
"URL" is the address where the graphic is stored.
In the status bar at the bottom, the status switches from wait (warten) to connect (verbinden) very rapidly until I go to another tab. When I go back then, the picture is there

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. clicking on a picture to zoom it
2. error message appears
3. picture appears after changing to another tab and going back
4. status shows "stopped" but it still tries to connect (the grey running circle)

Actual Results:  
the browser keeps on loading (grey running circle)

Expected Results:  
the picture should appear suddenly without changing to another tab

it could not be a problem of my internet connection, because it is fast enough to load pictures in a short time.

i already had that problem before the new update 3.0.1
Can you also reproduce this problem in safe-mode or with a new profile?
http://kb.mozillazine.org/Safe_Mode_(Firefox)
http://kb.mozillazine.org/Profile_Folder

If so, can you give a link to a URL where this happens?
(Reporter)

Comment 2

10 years ago
(In reply to comment #1)
> Can you also reproduce this problem in safe-mode or with a new profile?
 
> If so, can you give a link to a URL where this happens?

The Problem does not appear in the safe mode, but it still does with a new profile. 
It does not just happen on a specific URL. Like I said, it happens for example, when I use the picture search at google...
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1

I was not able to reproduce this problem, tested with a new profile without add-ons. 
This is a mass search for bugs that are in the Firefox General component, are
UNCO, and have not been changed for 800 days and have an unspecified version. 

Reporter, can you please update to Firefox 3.6.10, create a fresh profile,
http://support.mozilla.com/en-US/kb/managing+profiles, and test again. If you
still see the bug, please update this bug. If the issue is gone, please set the
resolution to RESOLVED > WORKSFORME.
Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-01]
No reply from reporter, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.12 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.