Open Bug 446338 Opened 12 years ago Updated 3 years ago

Background images in background-image rule don't animate when -moz-border-image is specified too

Categories

(Core :: Layout, defect)

x86
Windows XP
defect
Not set
normal

Tracking

()

REOPENED

People

(Reporter: martijn.martijn, Unassigned)

Details

(Keywords: testcase)

Attachments

(2 files)

See upcoming testcase, animated images don't animate anymore with background-image set and -moz-border-image set. They also don't animate in the border-image.
Attached file testcase
Perhaps this is basically the same as bug 445810? Clicking in the offending area makes the fish move one time.
I don't see this in my tree, which has the bug 445810 patch in it.
Ok, marking it a duplicate of bug 445810 then.
No longer blocks: 378217
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 12 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 445810
This works in current trunk build, now that bug 445810 was fixed, but on reload, I see often that the images stop animating after a short while (<1s).
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: DUPLICATE → ---
Flags: blocking1.9.1?
Don't clearly see why this should block 3.5, please renominate with rationale if I'm missing something.
Flags: blocking1.9.1? → blocking1.9.1-
Hmm.  I guess bug 445810 did land for 1.9.1.  This is probably ok not blocking then.
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 12 years ago3 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: WORKSFORME → ---
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.