View Image doesn't work

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

RESOLVED WORKSFORME
11 years ago
10 years ago

People

(Reporter: tallsam, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

11 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1

View Image (which would show only the required image in the browser window) does nothing. Clicking it just does nothing.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Comment 1

11 years ago
On which URL ?
(Reporter)

Comment 2

11 years ago
This is strange it seems to work now. If it happens again I'll make a note of the URL and report it.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 11 years ago
Resolution: --- → FIXED
Resolution: FIXED → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 3

11 years ago
(In reply to comment #1)
> On which URL ?
> 

http://www.yayhooray.com/

I've asked there and ppl seem to not have the same problem. I'll try disabling my add-ons and see if that helps.

Comment 4

10 years ago
View Image (which would show only the required image in the browser window)
---- On my FF, it always opens a box and asks if I want to save the image.....
john: without example URL your comment is useless and did you already test in the Firefox safemode ?

You would get such a behavior if the image is either send with application/octet-stream or with a content-disposition:attachment header. That would not be a bug.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.