address and search bar disappears sometimes

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
Toolbars and Customization
RESOLVED INCOMPLETE
10 years ago
8 years ago

People

(Reporter: Patrick Oettinger, Unassigned)

Tracking

3.0 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-15])

(Reporter)

Description

10 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1

Sometime after hibernating my workstation or just restart firefox the addressbar incl. searchbar and all icons between them just disappear. I must reconfigure the navigation bar.

It happens only sometimes, but mostly after hibernating the workstation.

I have this problem under windows xp and vista too. Not tested under linux or mac.

Reproducible: Sometimes

Steps to Reproduce:
Difficult, it happens only sometimes, but mostly after hibernating the workstation
Did you also test this in safe-mode? http://kb.mozillazine.org/Safe_Mode_(Firefox)
If ruling out problematic add-ons doesn't help, try a new profile:
http://kb.mozillazine.org/Profile_Folder

It would be best to make a copy of the file localstore.rdf in your profile as a back-up. Then you can replace the file with the back-up if the problem happens again and you don't need to rearrange your toolbars.

Comment 2

10 years ago
I have experienced this error several times before as well. In my case, I hide both the Navigation Toolbar and Bookmarks Toolbar. I also move the Address Box and Search box and the Bookmarks Toolbar Folder to the top row. So I'm only exposing the top row. I hide all the back, forward, stop, etc. icons.

When this occurs, the Address Box, Search Box and Bookmarks Toolbar Folder all disappear. Only the menus remain. 

I'm running Ubuntu 8.10, I suppose with a lot of extensions enabled (14).

Comment 3

10 years ago
Oh, and I'm running Firefox 3.0.4. I cannot remember if this issue happened on earlier versions. It certainly never happened to me with Firefox 2.x
(Reporter)

Comment 4

10 years ago
I experienced this bug only on Firefox 3.x.x it happens without and with some addons. On Firefox 2.x is everything fine.
Version: unspecified → 3.0 Branch
This bug was reported using Firefox 3.0 or older, which is no longer supported. The bug has also not been changed in over 500 days and is still in UNCO.
Reporter, please retest this bug in Firefox 3.6.10 or later using a fresh profile, http://support.mozilla.com/en-US/kb/managing+profiles. If you still see this problem, please update the bug. If you no longer see the bug, please set the resolution to RESOLVED, WORKSFORME.

This is a mass search of unconfirmed bugs that have no activity on them, so if you feel a bug was marked in error, just remove the CLOSEME comment in the whiteboard within the next month.
Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-15]
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.12 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.