If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
9 years ago
7 years ago

People

(Reporter: Israel M, Unassigned)

Tracking

3.0 Branch
x86
Windows Vista
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-15])

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; (R1 1.5); SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; .NET CLR 1.1.4322)
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3

Starting with firefox 3.0.2 and also in the updated 3.0.3 when the browser is open I get an activity symbol as if something is stil loading up. I have started firefox in safemode with all add ons-ex. disabled and it still does it. Its also not the page itself but the application. When I pull the system memory application it shows my cpu and memory are being used alot.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.just open browser
2.
3.
Actual Results:  
system displays an activity symbol

Expected Results:  
The application should have loaded up and stop maintaining a process on my computer.
Could be caused by history or live bookmarks loading. Or add-ons. Or all three.
You can try out by starting Firefox in safe-mode: http://kb.mozillazine.org/Safe_Mode_(Firefox)
If it still happens you could delete your livemarks or export your bookmarks as html and copy them to a new profile to test if they are the cause.
See also: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Basic+Troubleshooting

Updated

8 years ago
Version: unspecified → 3.0 Branch
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.10 or later in safe mode? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-15]
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.12 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.