Update to 3.0.3 won’t install

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

--
major
RESOLVED WORKSFORME
10 years ago
10 years ago

People

(Reporter: markh, Unassigned)

Tracking

1.9.0 Branch
x86
Windows Vista
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: closeme 2009-04-25)

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

10 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; nl; rv:1.9.0.2) Gecko/2008091620 Firefox/3.0.2
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; nl; rv:1.9.0.2) Gecko/2008091620 Firefox/3.0.2

After downloading the update to 3.0.3 Firefox asks for a restart. When performed, it produces an error message and the update is not installed.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Click Help > Apply downloaded update now...
2. The rest will follow
Actual Results:  
No real results, just a not applied update.

Expected Results:  
Applied update
(Reporter)

Comment 1

10 years ago
Created attachment 340773 [details]
first popup window (normal)
(Reporter)

Comment 2

10 years ago
Created attachment 340774 [details]
second popup screen (not expected)

Sorry, the attachments are in Dutch. But I’m sure you get the point ;)
(Reporter)

Comment 4

10 years ago
(In reply to comment #3)
> Did you already tried :
> http://support.mozilla.com/en-US/kb/Software+Update+Failed+-+One+or+more+files+could+not+be+updated

That’s not the error message I got, although it resembles it. In this case, the message asks me to check whether another version of Firefox is already running (it isn’t). It might have been a corrupted update, I don’t know. I downloaded and installed the full version in the meantime and that went well.
Are any other firefox.exe processes running when you install the Update ?

Does this Problem happen when you use the Firefox Default Theme ?
Component: Installer → Application Update
Product: Firefox → Toolkit
QA Contact: installer → software.update
Version: unspecified → 1.9.0 Branch
(Reporter)

Comment 6

10 years ago
No, no firefox.exe processes running (I checked in the task manager). Theme used is Littlefox. I updated my other computer today (same theme) and it went smoothly. Looks a bit like the update file was damaged during the download.
Mark, is this still happening?
Whiteboard: closeme 2009-04-25
(Reporter)

Comment 8

10 years ago
Not to me no, and I am on 3.0.7 now. I guess this can be closed now.
great !
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.