Firefox uses a tab already in use to display search results from built in search box instead of using new opened tab

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
Tabbed Browser
--
major
RESOLVED WORKSFORME
9 years ago
8 years ago

People

(Reporter: SthrnDixieCwgrl, Unassigned)

Tracking

3.0 Branch
x86
Windows Vista
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [closeme 2010-04-10])

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3

I opened a new blank tab. Then I typed something in the built in search box and hit enter. Instead of using the new tab I opened to display the search results it uses at tab that I already have open and using on another site to display the search results. It has been doing this all day. I cannot figure it out and it has been doing this all day.  Also when I right click on a link and then click on open link in new tab nothing happens.  Then after trying a few times the link finally opens in a new tab.  Why is it doing these things and how do I fix it.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
Search Box Issue

1.Open new tab
2.Put something in the built in search box
3.Lists search results in a tab that is already being used for another site

Open Link in New Tab

1.I find a link that I want to open in a new tab.
2.I right click on it
3.Then click on Open in New Tab
4.Nothing happened
5.Then I tried doing 2 & 3 a few more times
6.Then it finally opened in new tab
Actual Results:  
Search Box Issue

Did not show results in the new opened tab and used one that was used for another site

Open Link in New Tab

Did not open link in new tab the first time

Expected Results:  
Search Box Issue

Actually show results in the new opened tab

Open Link in New Tab

Actually open link in new tab the first time

Comment 1

8 years ago
do you still see this in FF v3.6?
Whiteboard: [closeme 2010-04-10]
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.x or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
Version: unspecified → 3.0 Branch

Updated

8 years ago
Resolution: INCOMPLETE → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.