"setting a property that has only a getter" in Oracle SSWA (cabo/jsLibs/Common2_2_24_2.js)

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
--
major
RESOLVED INCOMPLETE
9 years ago
7 years ago

People

(Reporter: SNAFU, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-01], URL)

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3

In Oracle Self Service Web Application (SSWA) we observerd at several places a "setting a property that has only a getter" in the error console when hitting a "javascript driven link" (e.g. an image) - usually followed by a another error: e.g. "a3 is undefined". 
All of them refer to "cabo/jsLibs/Common2_2_24_2.js".
=> in there "setting a property that has only a getter" refers to the following code (line 4387): 
   currElement.onfocus=new Function('event',a5);
=> "a3 is undefined" refers to (line 4198):
   var a4=a3.elements;

On Oracle's support platform Metalink, they state "this is a firefox bug - they have to fix it" and recommend using IE or FF2 instead.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Goto one of the pages where this issue occurs
2. Hit a link
3.
Actual Results:  
Nothing, that's the issue: as this error occurs, you can't get to the linked page or the linked function is not excuted

Expected Results:  
link to a page or execute a (javascript) function

I saw other bugs here, that seem to refer to the same issue; so I tested the page with the latest nightly (firefox-3.1b2pre.en-US.win32.installer.exe as of 5-NOV), but the issue still occurs.

Our problem is, that we convinced already about 70% of our employees to use firefox instead of IE - which worked fine with Oracle Applications in the past. But now we would have to tell them go back to IE or re-install firefox 2.X at all PCs :-(

We are on 11.5.10.2
This is a mass search for bugs which are in the Firefox General component, are
UNCO, have not been changed for 500 days and have an unspecified version. 

Reporter, can you please update to Firefox 3.6.10 or later, create a fresh profile, http://support.mozilla.com/en-US/kb/managing+profiles, and test again. If you still see the issue, please update this bug. If the issue is gone, please set the status to RESOLVED > WORKSFORME.
Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-01]
No reply from reporter, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.12 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.