z-index and DIVs inside another DIV

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
10 years ago
8 years ago

People

(Reporter: acridcola, Unassigned)

Tracking

3.0 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-01])

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

10 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.4) Gecko/2008102920 Firefox/3.0.4
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.4) Gecko/2008102920 Firefox/3.0.4

I have a myspace page I haven't checked for ages, I noticed my code no longer worked for a DIV inside another DIV using z-index. I can not get my links to work unless I remove the inner DIV and just use the A href

The layout is basically

Doesnt work:
[DIV class="layout" style="z-index:6"]
    [div style"z-index:9"][a href="whatever"][img][/a][/div]
[/DIV]

works:
[DIV class="layout" style="z-index:6"]
   [a style"z-index:9" href="whatever"][img][/a]
[/DIV]

What up =] ???

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.create a large DIV area
2.create a smaller DIV inside the larger DIV and place href anchor link inside
3.try to hit the link.
Actual Results:  
nothing, z-index doesnt work and you can not hit the link

Expected Results:  
expected z-index to bring the second div to the top so the link can be hit.
(Reporter)

Updated

10 years ago
Version: unspecified → 3.0 Branch
Created attachment 351719 [details]
Testcase from the reporter ?

The testcase works fine as expected.
If you mean something different then add a correct testcase and not something basically with wrong Tags.
(Reporter)

Comment 2

10 years ago
My fault, I tore a part the entire page and made my own html. Worked fine. 

It's something with the myspace code itself.

Sorry bad bug report, thanks for checking it.

Comment 3

9 years ago
Check this link: http://pin-x.ru/firefox-bug.html
Lower div haz z-index -1 and the link inside it isn't clickable.
Is this the same bug?
Reproducible in all FF versions and Google Chrome.
Link is clickable in Opera and IE.
This is a mass search for Firefox General bugs filed against version 3.0 that are UNCO and have not been changed for 200 days.

Reporter, please update to Firefox 3.6.10 or alter. Firefox 3.0 is no longer supported and is no longer receiving updates. After you update, please create a fresh profile, http://support.mozilla.com/kb/managing+profiles, and test to see if your bug still exists. If you still the bug, then please post a comment with the version you tested against, and the problem. If the issue is no longer there, please set the RESOLUTION to  RESOLVED, WORKSFORME.
Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-01]
No reply from reporter, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.12 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.