Login reported as succeeded when in fact it failed

RESOLVED FIXED in 0.3

Status

Cloud Services
General
RESOLVED FIXED
9 years ago
9 years ago

People

(Reporter: thunder, Unassigned)

Tracking

unspecified
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

9 years ago
The service sends a login succeeded notification, but it's obvious by reading the debug log that login failed.
(Reporter)

Comment 1

9 years ago
This should be fixed in hg now.
(Reporter)

Comment 2

9 years ago
Nevermind, I didn't test this properly.  I'll be fixed in 0.2.95.
(Reporter)

Comment 3

9 years ago
Fixed in 0.2.95.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 4

9 years ago
I have Weave 0.2.98 and the latest version of FF and this bug still seems to be present for me. I accidentally put in the wrong user name and it still said I had logged in successfully. After finally figuring out my correct Mozilla user name it would log in successfully and synchronize. So it still says you're logged in even when you're not if you enter the wrong user name. Here's my verbose log:

2009-01-24 13:52:11	Service.Main	INFO	Weave Service Initializing
2009-01-24 13:52:11	Service.Main	CONFIG	Weave scheduler enabled
2009-01-24 13:53:31	Chrome.Login	TRACE	Sync login window opened
2009-01-24 13:53:42	Service.Util	TRACE	Setting 'Mozilla Services Password' password for user nobody
2009-01-24 13:53:42	Service.Util	TRACE	Setting 'Mozilla Services Encryption Passphrase' password for user nobody
2009-01-24 13:53:42	Service.Main	DEBUG	Event: weave:service:login:start
2009-01-24 13:53:42	Chrome.Window	INFO	Logging in...
2009-01-24 13:53:42	Chrome.Window	INFO	User string: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5
2009-01-24 13:53:42	Chrome.Window	INFO	Weave version: 0.2.98
2009-01-24 13:53:42	Service.Util	TRACE	Setting 'Mozilla Services Password' password for user jimbrown85
2009-01-24 13:53:42	Service.Util	TRACE	Setting 'Mozilla Services Encryption Passphrase' password for user jimbrown85
2009-01-24 13:53:42	Service.Main	DEBUG	Logging in user jimbrown85
2009-01-24 13:53:42	Service.Main	DEBUG	Event: weave:service:verify-login:start
2009-01-24 13:53:42	Service.Main	DEBUG	Verifying login for user jimbrown85
2009-01-24 13:53:42	Net.Resource	DEBUG	GET request for https://services.mozilla.com/0.3/user/jimbrown85
2009-01-24 13:53:42	Net.Resource	DEBUG	GET request failed (401)
2009-01-24 13:53:42	Net.Resource	DEBUG	Error response: 
"Authentication failed"
2009-01-24 13:53:42	Service.Main	DEBUG	Event: weave:service:verify-login:error
2009-01-24 13:53:42	Service.Main	DEBUG	Event: weave:service:login:success
2009-01-24 13:53:42	Chrome.Window	INFO	Login successful
2009-01-24 13:53:43	Chrome.Login	TRACE	Sync login window closed
2009-01-24 13:53:49	Sync.Status	INFO	Skipping modal sync
(Reporter)

Comment 5

9 years ago
Indeed.  Reopening.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
(Reporter)

Comment 6

9 years ago
Closing, this is fixed in 0.2.99.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago9 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

9 years ago
Component: Weave → General
Product: Mozilla Labs → Weave
QA Contact: weave → general
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.