If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

Photos of items for sale do not show-up.

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
General
RESOLVED WORKSFORME
9 years ago
8 years ago

People

(Reporter: Jan, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5

I use Craigslist.org frequently. Up until about 3 days ago, I never had a problem like this: When I click on an item for sale with an accompanying photo, the photo does not show-up. I tried several categories and items (furniture, household, etc.). HOWEVER, if I open Craigslist.org in INTERNET EXPLORER, it runs fine and photos show-up.  Just to see if this was a Nashville site problem, I tried other states/cities and the lack of photos occurs across the board in Firefox - not in Explorer. Thanks for any help with this. 

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Log onto http://nashville.craigslist.org/ - or, any craigslist.org city
2.Click on "furniture" (for example), on an item that is for sale and has a photo (has "pic" indicated), click on that item
3.Item description with photo should appear - but, description has been appearing without the photo. Try several - no photos ever load.
Actual Results:  
See above - no photos show. Even when I try other craigslist.org cities and categories.


Prior to approx. 3 days ago, photos always appeared when item description was clicked on (if a photo was included in the description). No problem if I use Internet Explorer.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.6pre) Gecko/2008122906 GranParadiso/3.0.6pre

This works fine for me. Please try the troubleshooting options here:
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Basic+Troubleshooting

Comment 2

8 years ago
WFM also.  Please reopen if you can reproduce after trying the suggestion in comment #1 with the latest Firefox.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.