All users were logged out of Bugzilla on October 13th, 2018

Unable to open links in Firefox 3.0.5

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

RESOLVED WORKSFORME
10 years ago
10 years ago

People

(Reporter: garnier_framescript, Unassigned)

Tracking

3.0 Branch
All
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

10 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5
Build Identifier: Mozilla/3.0.5 (Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5

In an in-house generated help system I am unable to open any hyperlinks using Firefox 3.0.5. Sometimes only the Help framework displays without any content. The help system works fine with all other browsers.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Invoke the online help from the tool (our product)
2.The help frameset displays without the content.
3.IF the content is displayed then the links do not jump to the target source.
Actual Results:  
Nothing happens.

Expected Results:  
Clicking on the link should jump to the source content.
The helpset frame should display the contents.

Updated

10 years ago
Component: Location Bar and Autocomplete → General
QA Contact: location.bar → general
Nothing we could do without a testcase

Updated

10 years ago
Version: unspecified → 3.0 Branch
(Reporter)

Comment 2

10 years ago
This was a firefox security issue. When the help was being invoked from within our tool it would not invoke the external master help file. Could resolve it by modifify help generator's API.
i guess that means that i can mark this wfm :-)
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.