MS Outlook Web Access (OWA) breaks in a really fugly way

VERIFIED WORKSFORME

Status

SeaMonkey
General
P3
major
VERIFIED WORKSFORME
18 years ago
14 years ago

People

(Reporter: Mike Stockman, Assigned: Mike Stockman)

Tracking

Trunk
PowerPC
Mac System 9.x

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Assignee)

Description

18 years ago
Preface: I realize that Microsoft probably does some really nasty things to make
their Outlook Web Access function, but I'll also say that this works with
Netscape 4.x, iCab, and (of course) all versions of IE Mac and Windows.

The Bug: Basically, if you go to any Outlook Web Access page (requires an
account on the Outlook mail server, so I can't help you directly), opening any
mail message causes two windows to open, one of which is blank, and the other of
which contains all of the icons that should have appeared, scattered around the
window.

Hey, I said it was fugly.

Info about OWA is available all over MS's site, but here's a link to some:
http://www.microsoft.com/Exchange/en/55/help/documents/server/XOG18003.HTM

Sorry to submit this, but it's an unpleasant incompatability that should be
addressed.

Comment 1

18 years ago
can you copy the HTML of the access page and the HTML of the resulting pages and
attach them to this bug
stockman@jagunet.com - we need the HTML of the pages in question to be attached 
to this bug before we can proceed further :-)

Gerv

Comment 3

18 years ago
Confirming bug and assigning to owner for a copy of the access 
information. stockman@jagunet.com: just so you know, if you don't want 
to do this, resolve the bug as worksforme or accept the bug if you do want 
to do this, otherwise bugzilla will start whining at you with email every day 
about this.
Assignee: asa → stockman
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
(Assignee)

Comment 4

18 years ago
Sorry to take so long following up, but things got busy... no excuse, I know...

Anyway, this bug (easily repeatable in the build I was using) appears to be
resolved in the latest nightly build, so I'm marking it fixed. I'll keep using
Moz to read my Exchange mail (call me a glutton for punishment), so if anything
changes, I'll come back...
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 5

18 years ago
reopen to mark worksforme
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---

Comment 6

18 years ago
moe spamm, worksforme as per reporter's comments, 'fixed' is only for bugs where
something was checked in for that bug specifically.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago18 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 7

18 years ago
**Mass Spamm**
adding verifyme keyword to all worksforme bugs.
Keywords: verifyme
Product: Browser → Seamonkey

Updated

14 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED
Keywords: verifyme
OS: Mac System 9.x
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.