Flash Issues - No Vsync, High CPU Usage, Choppiness but only on certain sites

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
--
major
RESOLVED INCOMPLETE
9 years ago
7 years ago

People

(Reporter: d13f00l, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-01], URL)

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.5) Gecko/2009011812 Gentoo Firefox/3.0.5
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.5) Gecko/2009011812 Gentoo Firefox/3.0.5

Shockwave Flash 10.0 r15
VSync doesn't work in flash.
Playing HD videos from Crunchyroll run poorly, high CPU usage, slowdowns, etc.

They work fine in the Midori web browser, flash video less than 1/2 CPU usage and vsync works.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Play flash video http://www.crunchyroll.com/media-517302/Natsume-Yujincho-Episode-19-The-Maidens-Circle.html?src_token=now_showing_label h264 fullscreen, 480p is really bad but works great in midori


Actual Results:  
lack of vsync and poor performance, high cpu usage

Expected Results:  
Smooth video playback

d13f00l-desktop bin # cat /proc/cpuinfo
processor	: 0
vendor_id	: GenuineIntel
cpu family	: 6
model		: 15
model name	: Intel(R) Core(TM)2 CPU          6300  @ 1.86GHz
stepping	: 6
cpu MHz		: 1603.000
cache size	: 2048 KB
physical id	: 0
siblings	: 2
core id		: 0
cpu cores	: 2
apicid		: 0
initial apicid	: 0
fdiv_bug	: no
hlt_bug		: no
f00f_bug	: no
coma_bug	: no
fpu		: yes
fpu_exception	: yes
cpuid level	: 10
wp		: yes
flags		: fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe nx lm constant_tsc arch_perfmon pebs bts pni dtes64 monitor ds_cpl vmx est tm2 ssse3 cx16 xtpr pdcm lahf_lm tpr_shadow
bogomips	: 3741.84
clflush size	: 64
power management:

processor	: 1
vendor_id	: GenuineIntel
cpu family	: 6
model		: 15
model name	: Intel(R) Core(TM)2 CPU          6300  @ 1.86GHz
stepping	: 6
cpu MHz		: 1870.000
cache size	: 2048 KB
physical id	: 0
siblings	: 2
core id		: 1
cpu cores	: 2
apicid		: 1
initial apicid	: 1
fdiv_bug	: no
hlt_bug		: no
f00f_bug	: no
coma_bug	: no
fpu		: yes
fpu_exception	: yes
cpuid level	: 10
wp		: yes
flags		: fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe nx lm constant_tsc arch_perfmon pebs bts pni dtes64 monitor ds_cpl vmx est tm2 ssse3 cx16 xtpr pdcm lahf_lm tpr_shadow
bogomips	: 3741.75
clflush size	: 64
power management:
This is a mass search for bugs which are in the Firefox General component, are
UNCO, have not been changed for 500 days and have an unspecified version. 

Reporter, can you please update to Firefox 3.6.10 or later, create a fresh profile, http://support.mozilla.com/en-US/kb/managing+profiles, and test again. If you still see the issue, please update this bug. If the issue is gone, please set the status to RESOLVED > WORKSFORME.
Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-01]
No reply from reporter, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.12 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.