"Page Not Found" for items in Useful Links Section

VERIFIED FIXED in 3.0

Status

VERIFIED FIXED
10 years ago
7 years ago

People

(Reporter: aakashd, Unassigned)

Tracking

unspecified
x86
All

Details

(URL)

(Reporter)

Description

10 years ago
"Talking about Firefox"
https://spreadfirefox.authstage.mozilla.com/node/node/237

"Talking about Mozilla"
https://spreadfirefox.authstage.mozilla.com/node/node/238

"More background about the Firefox & Mozilla messaging docs"
https://spreadfirefox.authstage.mozilla.com/node/node/257


All three links result in Page Not Found.
looks like this is from bad hrefs.  it shouldn't be /node/node only /node

Comment 2

10 years ago
fixed
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → FIXED
OS: Mac OS X → All
(Reporter)

Comment 3

10 years ago
"Talking about Firefox" was fixed, but "Talking about Mozilla" and "More background about the Firefox & Mozilla messaging docs" hrefs still show /node/node
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---

Comment 4

10 years ago
oops sorry had to remove "/"
fixed and tested ;)
Jamey
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago10 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 5

10 years ago
"Talking about Mozilla" link is still set to /node/node . Other than that, this bug will be finished :).
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
(Reporter)

Updated

10 years ago
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago10 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 6

10 years ago
Verified FIXED
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Websites → Websites Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.