Body text not displaying in newly created MoveMail account

RESOLVED INCOMPLETE

Status

MailNews Core
Movemail
--
minor
RESOLVED INCOMPLETE
9 years ago
8 years ago

People

(Reporter: RichJ, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.6) Gecko/2009011912 Firefox/3.0.6
Build Identifier: version 2.0.0.19 (20081209)

Setup fetchmail/procmail to store mail in /var/mail/userid. I sent some samples, which worked correctly. I checked the mail using mailx from cmd line, the body existed and had a space between headers and body.

TB retrieved the new mail correctly.  Subjects and attachments displayed, but body content was empty for all messages.  I had View Msg Body as Original HTML checked, which I then changed to Plain Text.  The body text now appeared for all msgs.  I reselected Original HTML and everything seems ok now.

Possibly a setting not initialized.

I disabled the Use Global Inbox setting when I created the acct.

Thanks
Rich

Reproducible: Couldn't Reproduce

Steps to Reproduce:
I deleted the account and recreated it.
Leaving the Msg View as HTML.

Actual Results:  
Works fine now.
HTML body text works fine.

Expected Results:  
Initially shown the body text.

Comment 1

9 years ago
So have it happened more than once? I don't think we have enough info to go on here.
Component: Mail Window Front End → Movemail
Product: Thunderbird → MailNews Core
QA Contact: front-end → movemail
RESO INCO due to no response to comment 1 for ~6 months.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.