Mozilla stops responding while navigating yahoo mail or other sites

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
--
critical
RESOLVED INCOMPLETE
9 years ago
7 years ago

People

(Reporter: Susan, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-12-01])

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.0.6) Gecko/2009011913 Firefox/3.0.6
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.0.6) Gecko/2009011913 Firefox/3.0.6

I can use yahoo -or the web in general- for hours, or days (off and on - leaving mail active) with no problem. then at some point I try to navigate within yahoo or access another site in a new window, or anything at all - and I can just no longer navigate. within yahoo, the little circle (sorry I don't know the terms) goes around forever but the menu option or item I selected never comes up. When trying to access another site on the web, i get a blank white page, circle goes forever, no message comes up. If i then close mozilla and try to open it again, I get the message:"Firefox is already running, but is not responding. To open a new window, you must first close the existing Firefox process, or restart your system." I have to go to task manager to discontinue the .exe process or logout and back in (related to bug#239223). I've been unable to identify a consistent action that results in this problem. I've always had yahoo mail active, but don't know if that is a requirement for duplication. I've only had this problem since the last update (version 3.0.6) Sessions cannot be restored so any work in progress would be lost.
 

Reproducible: Sometimes

Steps to Reproduce:
1.Occurance is often but random, nothing consistent
2.
3.
Actual Results:  
See "Details"

Expected Results:  
activated whatever I selected

Comment 1

8 years ago
I am having this same issue.  I removed the Yahoo Toolbar and the problem went away, version was 2.0.  I tried a clean uninstall/install of Firefox and had no problems until installed the Yahoo Toolbar.  Problem just appear in the last couple days.  As of last Tuesday, I know it was not doing this.

My problem is same as originally described by the first poster.

Comment 2

8 years ago
I am having the same problem with Mozilla 3.6! I can use yahoo -or the web in general- for mail  with no problem. then at some point I try to navigate
within yahoo or access another site in a new window, or anything at all - and I
can just no longer navigate. within yahoo, the little circle (sorry I don't
know the terms) goes around forever but the menu option or item I selected
never comes up. When trying to access another site on the web, i get a blank
white page, circle goes forever, no message comes up. If i then close mozilla
and try to open it again, I get the message:"Firefox is already running, but is
not responding. To open a new window, you must first close the existing Firefox
process, or restart your system." I have to go to task manager to discontinue
the .exe process or logout and back in and restart the system. I've been
unable to identify a consistent action that results in this problem. I've
always had yahoo mail active, but don't know if that is a requirement for
duplication. I've only had this problem since the last update (version 3.6)
Sessions cannot be restored so any work in progress would be lost.
Reporter, please retest with Firefox 3.6.12 or later in a fresh profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). Also update your plugins (flash, adobe reader, java, quicktime, silverlight, etc.) Go to the developer's website and download the latest version from there. If you no longer see this issue, please close this bug as RESOLVED, WORKSFORME. If you do see the bug, please post a comment.
Whiteboard: [CLOSEME 2010-12-01]
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.12 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.