Closed Bug 481660 Opened 11 years ago Closed 11 years ago

update l10n.ini with good path to all-locales

Categories

(Firefox for Android Graveyard :: General, defect)

x86
Maemo
defect
Not set

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: Pike, Unassigned)

Details

Attachments

(1 file)

I had to switch the logic behind all-locales a bit to make the buildbot actually watch for the right file for fennec. This needs a patch to l10n.ini to actually work.
Attachment #365665 - Flags: review?(ccooper)
Attachment #365665 - Flags: review?(ccooper) → review+
has this landed?
http://hg.mozilla.org/mobile-browser/rev/68a23ede31dfc7f8bf820a897e63caf60331da85, landed.

FIXED.

Aki, I expect this bug to be the culprit why the fennec automation didn't pick up the new locales. We'll need to reconfig once more to have it pick this change up, and then the schedulers should work.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 11 years ago
Resolution: --- → FIXED
(In reply to comment #2)
> Aki, I expect this bug to be the culprit why the fennec automation didn't pick
> up the new locales. We'll need to reconfig once more to have it pick this
> change up, and then the schedulers should work.

aki: can you do reconfig and let us know if this gets us those new locales?
OS: Mac OS X → Linux (embedded)
p-m reconfig'ed.
I put this on staging to try, but ended up restarting =P ... so I guess we'll know tonight.
I do see da and es-AR on staging-stage, so hopefully these will get picked up. This is quite likely due to bug 495440 as this bug may require a restart.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.