bm-xserve07 and tb-linux-tbox not reporting in to buildbot or not alive

RESOLVED WORKSFORME

Status

--
critical
RESOLVED WORKSFORME
10 years ago
10 years ago

People

(Reporter: standard8, Assigned: gozer)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

10 years ago
The Linux comm-central build and MacOSX 10.4 comm-central builds have just "dropped" from tinderbox.

Looking at the logs they have both been stuck updating the pa-IN locale for probably almost 10 hours.

http://build.mozillamessaging.com/buildbot/production/builders/MacOSX%2010.4%20comm-central%20l10n/builds/3926
http://build.mozillamessaging.com/buildbot/production/builders/Linux%20comm-central%20l10n/builds/3462

This also means the Linux & Mac nightly builds are blocked for 1.9.1.
(Reporter)

Comment 1

10 years ago
Ok, so either you're up early and fixed this as I filed the bug, or one of the following fixed it:

1) Telling thunderbuild-trunk bot to 

force build "Win2k3 comm-central trunk nightly'"

then to

force build "Win2k3 comm-central trunk nightly"

2) Trying to access

http://build.mozillamessaging.com/buildbot/production/buildslaves/

rather than

http://build.mozillamessaging.com/buildbot/production/buildslaves

3) The slaves eventually gave up and decided to disconnect & reconnect themselves.

Note: a combination of 1 and/or 2 seemed to cause buildbot master to timeout for several minutes and the buildbots to drop off irc, unless you know something I don't.

Anyway, this bug is now WFM as everything seems to be running again.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.