Closed Bug 483782 Opened 12 years ago Closed 11 years ago

Upgrade hg.mozilla.org to hg 1.2

Categories

(mozilla.org Graveyard :: Server Operations, task)

x86
Windows XP
task
Not set
normal

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: djc, Assigned: aravind)

References

Details

(Whiteboard: post Fx3.5)

Tracker bug, to refer to from relevant bugs.
Duplicate of this bug: 483778
We'd really like to be able to use 1.2 because it fixed the race condition in the transaction hooks.
Summary: Upgrade hg.mozilla.org to hg 1.1 (or 1.2) → Upgrade hg.mozilla.org to hg 1.2
Done, updated to 1.2
Assignee: server-ops → aravind
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 12 years ago
Resolution: --- → FIXED
This busted pushlog up something fierce. http://hg.mozilla.org/mozilla-central/pushloghtml doesn't even finish loading anymore..and it's broken the polling our Buildbots do.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Reverted the upgrade.
pushlog is fixed, thanks
Yeah, this bug was meant to be a tracker bug for the things we need to do before upgrading. ;-)
Sorry, my bad, should have made that clearer. Moving to projects till we get our ducks in a row.
Assignee: aravind → nobody
Status: REOPENED → NEW
Component: Server Operations → Server Operations: Projects
Depends on: 486539
Ok, I fixed the pushlog stuff in bug 479420, and the hooks apparently work just fine in 1.2. I ran the unit tests for both the hghooks repo and the hgpoller (pushlog) repo, and they all pass on hg 1.2.1 on my mac. I think we're good to go here whenever you're ready.
Assignee: nobody → server-ops
Component: Server Operations: Projects → Server Operations
I think we should wait to do this until post 3.5. The last thing we need at this point in the cycle is another hg implosion.
Absolutely fine with me, just wanted to get it back on IT's radar.
Whiteboard: post Fx3.5
Component: Server Operations → Server Operations: Projects
Does Thursday night work?
The last time we did this, we had problems with our templates.  Can you confirm that our current templates from hg.m.o/hg_templates work correctly with hg 1.2?
In my informal + formal testing (comment 9) everything worked fine. I can be available during the switchover if you give me a time.
If it's any good I could stay available as well (depending on the time). BTW, I presume we're upgrading to 1.2.1, not just straight 1.2?
Assignee: server-ops → aravind
Is it okay to do this tonight?
Assignee: aravind → server-ops
Component: Server Operations: Projects → Server Operations
Assignee: server-ops → aravind
Sounds good to me. Not sure I'll be on IRC, but you may call my home if there's a problem needing urgent attention.
cool, will perform the upgrade around 11:00 PM tonight.
The upgrade is done, but we seem to have broken some of the templates.  Its nothing critical, but folks that know more about this should try and fix it.

Mostly, the footer that points to the other repos like labs, build etc isn't showing up anymore.
(In reply to comment #19)
> The upgrade is done, but we seem to have broken some of the templates.  Its
> nothing critical, but folks that know more about this should try and fix it.
> 
> Mostly, the footer that points to the other repos like labs, build etc isn't
> showing up anymore.

errr... upgrade is cool, but who can fix those footers on hg server?
Aravind, it appears that the index pages (such as http://hg.mozilla.org/ or http://hg.mozilla.org/projects) aren't using the gitweb_mozilla style any more. I'm not sure how you have selected a style in your config.

If you specify the style manually, it works:
http://hg.mozilla.org/projects?style=gitweb_mozilla

The actual repos still have the correct style.
All done.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 12 years ago11 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: mozilla.org → mozilla.org Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.