Localization status is "Unknown" for some Navigation Pages

VERIFIED FIXED in 1.0

Status

VERIFIED FIXED
10 years ago
9 years ago

People

(Reporter: djst, Assigned: laura)

Tracking

unspecified

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: sumo_only l10ndashboard, URL)

Attachments

(1 attachment, 1 obsolete attachment)

(Reporter)

Description

10 years ago
In the Navigation Pages list, a couple of pages have the status "Unknown".

Comment 1

10 years ago
Ok with a fresh database sync from production (on sumotools, not staging), we still have this problem, see: https://dm-sumotools01.mozilla.org/fr/kb/Localization+Dashboard?bl=n

Probably related to the fact that these pages are Admin-category pages.

Comment 2

10 years ago
Ah, this sometimes happens for non-KB pages during the staging checks.

A fix is in trunk at r23935. Please check that the unknown statuses reflect
actual page statuses.
(Assignee)

Updated

10 years ago
Assignee: nobody → laura
(Assignee)

Comment 3

10 years ago
Created attachment 369771 [details] [diff] [review]
fix some typos while I'm in here
Attachment #369771 - Flags: review?(smirkingsisyphus)
(Assignee)

Comment 4

10 years ago
Eric, can you merge to prod please so I can retag.  Also, if you approve my patch ;) you can go ahead and commit that while you're at it.

Comment 5

10 years ago
Comment on attachment 369771 [details] [diff] [review]
fix some typos while I'm in here

styles/mozcommon.css needs updated to unfortunately. I'll post an alternative.
Attachment #369771 - Flags: review?(smirkingsisyphus) → review-

Comment 6

10 years ago
Created attachment 369784 [details] [diff] [review]
v2
Attachment #369771 - Attachment is obsolete: true
Attachment #369784 - Flags: review?(laura)
(Reporter)

Comment 7

10 years ago
Comment on attachment 369784 [details] [diff] [review]
v2

I compared the two diffs and this patch definitely looks safe.
Attachment #369784 - Flags: review?(laura) → review+

Comment 8

10 years ago
In r23943/23944.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 9

10 years ago
Looks good on 
https://support-stage.mozilla.org/uk/kb/Localization+Dashboard?bl=n
https://support-stage.mozilla.org/fr/kb/Localization+Dashboard?bl=n
https://support-stage.mozilla.org/pl/kb/Localization+Dashboard?bl=n
https://support-stage.mozilla.org/he/kb/Localization+Dashboard?bl=n
https://support-stage.mozilla.org/ar/kb/Localization+Dashboard?bl=n
https://support-stage.mozilla.org/si/kb/Localization+Dashboard?bl=n
https://support-stage.mozilla.org/ja/kb/Localization+Dashboard?bl=n
https://support-stage.mozilla.org/vi/kb/Localization+Dashboard?bl=n

(Yes I wanted to make sure we didn't get nasty surprises in some languages)

Also, I did the interface translation of the various terms and they translate OK without breaking the CSS.

Also successfully fixed in this patch:

Numbers are now followed by the % sign not prefaced with it.
Locales with 0/3 Navigation pages translated show the 0 rather than having /3, see https://support-stage.mozilla.org/ar/kb/Localization+Dashboard?bl=n
Status: RESOLVED → VERIFIED
(Reporter)

Updated

9 years ago
Whiteboard: sumo_only l10ndashboard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.