PATH_INFO not set under mod_fcgi + php5-fcgi

RESOLVED FIXED

Status

Cloud Services
Server: Sync
--
major
RESOLVED FIXED
9 years ago
7 years ago

People

(Reporter: nmaier, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment, 1 obsolete attachment)

(Reporter)

Description

9 years ago
Created attachment 371491 [details] [diff] [review]
v1, check ORIG_PATH_INFO if PATH_INFO is blank

I just set up my own weave server according to the docs at [1].
It didn't work for my configuration, as I use mod_fcgi + php5-fcgi on debian etch, and it seems the PATH_INFO environment variable is not set or blank.
Instead the ORIG_PATH_INFO var contains the required information.

See attached patch.


[1] https://wiki.mozilla.org/Labs/Weave/0.3/Setup/Server
Attachment #371491 - Flags: review?(telliott)
(Reporter)

Comment 1

9 years ago
Created attachment 371493 [details] [diff] [review]
v2, check ORIG_PATH_INFO if PATH_INFO is blank

Fixed whitespace
Attachment #371491 - Attachment is obsolete: true
Attachment #371493 - Flags: review?(telliott)
Attachment #371491 - Flags: review?(telliott)
Approved. Patch applied and pushed to hg.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

9 years ago
Component: Weave Server → Server
Product: Mozilla Labs → Weave
Target Milestone: -- → ---
Version: Trunk → unspecified
QA Contact: weaveserver → server
Comment on attachment 371493 [details] [diff] [review]
v2, check ORIG_PATH_INFO if PATH_INFO is blank

never actually officially r+d this
Attachment #371493 - Flags: review?(telliott) → review+
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.