Weave dashboard not updating

RESOLVED FIXED in 0.7

Status

Cloud Services
Server: Sync
P1
normal
RESOLVED FIXED
9 years ago
9 years ago

People

(Reporter: thunder, Assigned: telliott)

Tracking

unspecified
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

9 years ago
The Weave dashboard at https://services.mozilla.com/dashboard/ is not updating the graphs correctly.  The script needs to be moved to cron, and any errors sent to a place where we'll notice.
(Reporter)

Comment 1

9 years ago
ping - anything I can do to help here?
(Assignee)

Comment 2

9 years ago
have switched over to a crontab, which should get it going again if it fails. Now we need to figure out if it's an occasional fail or an every-time fail.

Updated

9 years ago
Component: Weave Server → Server
Product: Mozilla Labs → Weave
Target Milestone: -- → ---
QA Contact: weaveserver → server

Updated

9 years ago
Assignee: nobody → telliott
Target Milestone: --- → 0.7

Updated

9 years ago
Priority: -- → P1
(Assignee)

Comment 3

9 years ago
Basically blocked until we have a server unloaded enough that we're comfortable running the queries. Should be soon.
(Reporter)

Updated

9 years ago
Priority: P1 → P2

Updated

9 years ago
Priority: P2 → P1
(Assignee)

Comment 4

9 years ago
Data coming in now. Can make this even more efficient with memcache.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.