Old emails listed as todays

RESOLVED INCOMPLETE

Status

Thunderbird
Folder and Message Lists
RESOLVED INCOMPLETE
9 years ago
8 years ago

People

(Reporter: Sotires, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: closeme 2010-05-12)

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; fr; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1b3pre) Gecko/20090223 Thunderbird/3.0b2

A number of old (two months) emails still on the server are listed as today's. 
This only applies to some emails. A number of old emails, even from the same senders, are listed for the correct date. 
This hapenned when I first installed Thunderbird on this PC (following a change of hard disc drive) and downlaoded the messages on the server. 

When I downloaded the new messages today (i.e. second time I opened Thunderbird) ALL of my messages are now listed as junk 

Reproducible: Didn't try




I haven' t tried to reproduce, as it happened on install.
(In reply to comment #0)

> rv:1.9.1b3pre) Gecko/20090223 Thunderbird/3.0b2
> 
> A number of old (two months) emails still on the server are listed as today's. 
> This only applies to some emails. A number of old emails, even from the same
> senders, are listed for the correct date. 

So I supose you are using Imap , right ?

> When I downloaded the new messages today (i.e. second time I opened
> Thunderbird) ALL of my messages are now listed as junk 

That is another issue can you file another bug for it ?

> Reproducible: Didn't try

Could you try to reproduce ? and if you can reproduce it would be very handy for us to have some logs (logging process is described at : https://wiki.mozilla.org/MailNews:Logging). And if you could save the email that show this issue and attach it to this bug.
Reporter could answer to comment #1, please?
Whiteboard: closeme 2009-10-09
(Reporter)

Comment 3

9 years ago
No, I'm using POP

It seemed to be the same bug

Seems to be working normally for new emails coming in.

Updated

9 years ago
Whiteboard: closeme 2009-10-09
(In reply to comment #3)
> No, I'm using POP
> 
> It seemed to be the same bug
>
What bug ?

Can you click on your inbox and select properties, then click rebuild index and tell us if that fixes the issue ?
Sotires, please, could answer to comment #4?
Whiteboard: closeme 2010-05-12
RESOLVED INCOMPLETE due to lack of response to previous comment. If you feel this change was made in error, please respond to this bug with your reasons why.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.