Visual indication of hyperlink not printed

VERIFIED FIXED in M9

Status

()

Core
Printing: Output
P3
minor
VERIFIED FIXED
19 years ago
19 years ago

People

(Reporter: cpratt, Assigned: dcone (gone))

Tracking

Trunk
x86
Other
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

19 years ago
Using Nav 4.51, when you print a page that contains hyperlinks, the hyperlinks
have underlining on the printout. Using apprunner, however, the printout does
not have underlining where the hyperlinks are.

Updated

19 years ago
Assignee: chofmann → rickg

Comment 1

19 years ago
-> rickg

Updated

19 years ago
Assignee: rickg → dcone
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
(Assignee)

Updated

19 years ago
Target Milestone: M7

Updated

19 years ago
QA Contact: 3853 → 4137
(Assignee)

Updated

19 years ago
Target Milestone: M7 → M8
(Assignee)

Updated

19 years ago
Component: other → Printing
(Assignee)

Updated

19 years ago
Target Milestone: M8 → M9
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Comment 2

19 years ago
This is fixed.  I used a site without frames since frame printing is currently
under construction.
(Reporter)

Updated

19 years ago
Whiteboard: 26 July: Printing crashes apprunner; can't regress
(Reporter)

Updated

19 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED
Whiteboard: 26 July: Printing crashes apprunner; can't regress
(Reporter)

Comment 3

19 years ago
The underlining is there when printing using the 1999082016 (M9) build under
Windows 98. Marking as verified fixed.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.