Closed Bug 495475 Opened 13 years ago Closed 13 years ago

Update platform from linux-arm to linux-gnueabi-arm in mobile buildbot configs

Categories

(Release Engineering :: General, defect)

defect
Not set
normal

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: coop, Assigned: coop)

Details

Attachments

(1 file)

A follow-up to bug 494434: ran into this today while testing for mobile issues with bug 478436. We're still using the wrong platform for lookups in our buildbot-configs and that was causing older builds to be uploaded by mistake, masking other issues.

I already have a patch in place for this in staging for testing compare-locales, so I'll just post it here when I'm done.

Aki: are the mobile/ and mobile-staging/ dirs under buildbot-configs (hg) still being used, and do they need the same update? Might as well update everything while I'm in there.
mobile/ and mobile-staging/ are specifically for the talos and unittesters (Nokia N810s and N800s) and are currently heavily patched and working... feel free to ignore them.  I'm on the verge of just putting those in a user repo for speed.
This is the patch I ran with successfully in staging.
Attachment #380490 - Flags: review?(aki)
Comment on attachment 380490 [details] [diff] [review]
Replace linux-arm with linux-gnueabi-arm

We could probably just change the globs, but it's probably best not to have yet another name for it. This is probably the best fix. r=me.
Attachment #380490 - Flags: review?(aki) → review+
Comment on attachment 380490 [details] [diff] [review]
Replace linux-arm with linux-gnueabi-arm

changeset:   1176:60e3bc869c81
Attachment #380490 - Flags: checked‑in+
Just reconfig-ed production-master with this change.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 13 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: mozilla.org → Release Engineering
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.