mail.google.com - Firefox freeze - script does not respond error message

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

RESOLVED INCOMPLETE
9 years ago
8 years ago

People

(Reporter: eldad.sagi, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-15])

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; he; rv:1.9.0.10) Gecko/2009042316 Firefox/3.0.10
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; he; rv:1.9.0.10) Gecko/2009042316 Firefox/3.0.10

During my normal session Firefox freezes from time to time for more than a minute and then displays this error message asking to stop script or continue.
the script line is
http://mail.google.com/mail/?ui=2&view=js&name=js&ver=Jme2_nilXhs.iw.&am=b7EwpdTXcKGpB92C0fQ2Y5yXDyUR0Q:1168
4 Tabs are normally open at the time, the 1st 1 in Gmail

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Cannot reproduce it at will but it happens several time during my working period
2.
3.
Actual Results:  
Firefox freezes for more than a minute and then displays this error message asking to stop script or continue.
the script line is
http://mail.google.com/mail/?ui=2&view=js&name=js&ver=Jme2_nilXhs.iw.&am=b7EwpdTXcKGpB92C0fQ2Y5yXDyUR0Q:1168

Expected Results:  
No freeze

I have a screen shot of the message but dont know how to send it to you in this reporting procedure

Comment 1

9 years ago
I'm not sure if it should be filed as an evengelism bug at all, but I am also affected by these gmail slowdowns (on Linux). As I am not getting any unresponsive script  messages on gmail, I suspect that it might be caused by an addon you are using.

Have you tried testing if this problem occur during safe mode? http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode

You are welcome to use Firefox supporters in case you need some assistance at http://support.mozilla.com (or http://mozilla.org.il/board if you prefer to use Hebrew).

Comment 2

9 years ago
I'm going to kick this over to Firefox:General for further triage since there's no reason to think it's a TE bug.
Assignee: hebrew → nobody
Component: Hebrew → General
Product: Tech Evangelism → Firefox
QA Contact: hebrew → general
This bug was reported using Firefox 3.0 or older, which is no longer supported. The bug has also not been changed in over 500 days and is still in UNCO.
Reporter, please retest this bug in Firefox 3.6.10 or later using a fresh profile, http://support.mozilla.com/en-US/kb/managing+profiles. If you still see this problem, please update the bug. If you no longer see the bug, please set the resolution to RESOLVED, WORKSFORME.

This is a mass search of unconfirmed bugs that have no activity on them, so if you feel a bug was marked in error, just remove the CLOSEME comment in the whiteboard within the next month.
Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-15]
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.12 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.