ASP.NET LinkButtons Javascript running incorrectly

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
General
--
major
RESOLVED WORKSFORME
9 years ago
9 years ago

People

(Reporter: 12c4IT, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US) AppleWebKit/530.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/2.0.172.31 Safari/530.5
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.0.11) Gecko/2009060215 Firefox/3.0.11 (.NET CLR 3.5.30729)

With the latest version of firefox, us and out clients have found that some LinkButtons have stopped working and are now throwing Javascript errors i.e. _dopostback is not defined.

On closer inspection we can see the Source code is correct (__doPostBack) yet Firefox tries to run (__dopostback), ONLY when the ASP.Net LinkButton is contained in a content page that has a MasterPage set. Why firefox is changing the case is not known.

LinkButtons on stand alone pages and on the masterpage work correctly, only on content pages Firefox runs javescript incorrectly.


(We have also tested this on other sites throughout the web)

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Click a ASP.NET LinkButton on any ASP.NET website that has a MasterPage.
Actual Results:  
Throws javascript error __dopostback is undefined

Expected Results:  
Page should post back and run server code.

LinkButtons (exact same code) still work on IE, Chrome and Safari.
(Reporter)

Comment 1

9 years ago
This apparently has been fixed.... ummm thanks for letting me know?
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → FIXED
WFM is a better resolution.
Resolution: FIXED → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.