When searching for some queries on SUMO, the software returns "d - Table 'support_dw.tiki_objects' doesn't exist"

VERIFIED FIXED

Status

P1
blocker
VERIFIED FIXED
10 years ago
9 years ago

People

(Reporter: Ricmacas, Assigned: ecooper)

Tracking

({regression})

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: sumo_only newsearch, URL)

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

10 years ago
Created attachment 385378 [details]
the bug

Getting error "d - Table 'support_dw.tiki_objects' doesn't exist" while accessing http://support.mozilla.com/tiki-newsearch.php?where=all&locale=en-US&q=install , on HTTP and HTTPS.
Also happening on https://support.mozilla.com/tiki-newsearch.php?where=all&locale=pt-PT&q=df&sa= .
Can anyone diagnose this?
(Reporter)

Updated

10 years ago
Priority: -- → P1
(Reporter)

Comment 1

10 years ago
I suspect this has something to do with the SUMO 1.2 update.

Comment 2

10 years ago
Smacks of regression to me.
Keywords: regression
WFM with 3.5 RC 3 (Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; de; rv:1.9.1) Gecko/20090624 Firefox/3.5 (.NET CLR 3.5.30729))

Comment 4

10 years ago
This is reproducible on stage.  Did we really not regress test search?   Must
be going mad.  We'll ship a fix as soon as we can get one.
(Reporter)

Comment 5

10 years ago
Shall we confirm this? I have no permissions for that.
(Assignee)

Comment 6

10 years ago
Created attachment 385383 [details] [diff] [review]
v1

The original code by Nelson didn't use the adodb wrapper, but just mysql_query(), making it use the last active connection.

Oddly, I can't repro this locally, but this patch doesn't break anything either. It's also the only places that use mysql_query in newsearch that I'm aware of. We'll need to test of stage to confirm this is the fix.
Assignee: nobody → smirkingsisyphus
Status: NEW → ASSIGNED

Updated

10 years ago
Attachment #385383 - Flags: review+
(Assignee)

Comment 7

10 years ago
r28630 on trunk
(Assignee)

Comment 8

10 years ago
r28633 in prod branch.
(Assignee)

Updated

10 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

10 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED

Updated

9 years ago
Whiteboard: sumo_triage

Updated

9 years ago
Whiteboard: sumo_triage → sumo_only newsearch
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.