Google usenet page, sometimes put the right window on the left

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
9 years ago
7 years ago

People

(Reporter: u348128, Unassigned)

Tracking

3.5 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2011-2-25], URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; nl; rv:1.9.1) Gecko/20090624 Firefox/3.5 (.NET CLR 3.5.30729)
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; nl; rv:1.9.1) Gecko/20090624 Firefox/3.5 (.NET CLR 3.5.30729)

See screenshot in next comment.

This doesn't happen all the time, but once in a while. I think it has something to do with the page previous loaded, but I haven't figured it out yet. After reload it is gone. It started with FF 3.5.

Reproducible: Sometimes

Steps to Reproduce:
1. Browse on several sites
2. Go to the google usenet page directly, using a bookmark
3.
Actual Results:  
Left window is on the right, hiding normal text.

Expected Results:  
Left window on the right.
(Reporter)

Comment 1

9 years ago
Created attachment 386588 [details]
Incorrect rendering of Google usenet group.
(Reporter)

Comment 2

9 years ago
I found the right sequence to reproduce.

I did a fresh start of Firefox 3.5
I went to the recent changes of the Wiki:

https://wiki.mozilla.org/Special:RecentChanges

Then to the usenet group:

http://groups.google.com/group/mozilla.dev.planning/topics

And voila!

Rather severe bug, because it indicates some memory is not set. These kind of bugs can also have crashes as symptoms.

Lucas
(Reporter)

Updated

9 years ago
Version: unspecified → 3.5 Branch
(Reporter)

Comment 3

9 years ago
It still doesn't appear every time.

Comment 4

9 years ago
How are you getting to the usenet group?

Also, please try:
1. Try to reproduce in Safe Mode. http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode
2. Disable all add-on and see what the minimal set of add-ons installed will
cause this problem to reproduce
3. Try to reproduce in a new profile.
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Managing+profiles
(Reporter)

Comment 5

9 years ago
I go the site by a bookmark. And I don't think it is related to an add-on, because I already had this problem with 3.5b99 version (first 3.5 version I started using), while none of my add-ons were working. 

Well, except for firebug.

I think it is triggered by small changes on the usenet page (maybe the advertisement). It consistently reproduced, the last time for several times, including from a fresh restart. And now, it consistently doesn't reproduce.

I will try every day this sequence. Is there a good add-an to copy the whole page, including referenced sources? If it reproduces, then I want to copy all data.

Lucas
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.13 or later in safe mode or a fresh profile? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Whiteboard: [CLOSEME 2011-2-25]
This bug has had the CLOSEME tag for several weeks and the date in the tag is
far gone. If the reporter can still see this issue, Please retest with Firefox
3.6.x or later and a new profile
(http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). Then please remove the
closeme tag in the whiteboard, mark the bug against the proper version and
comment on the bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.