Page information from databases not displaying

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

--
critical
RESOLVED INCOMPLETE
9 years ago
8 years ago

People

(Reporter: jmf1071, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2011-1-1])

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1) Gecko/20090624 Firefox/3.5
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1) Gecko/20090624 Firefox/3.5

I have web pages where I only see image information, but data driven information is blank.  There are button images that will display without any labels displaying.  The button or links work, but you can't see what you are clicking on.

Reproducible: Couldn't Reproduce

Steps to Reproduce:
1. typed www.google.com in url
2. results displayed properly.
3.

Comment 1

9 years ago
What image information? What "data driven" information? Could you be a bit less specific? And please provide a specific webpage where you can reproduce the problem consistently. Screenshots will help. Click on the "Add an attachment" link in the attachments section above.

Also try testing your webpage with Firefox in safe mode (start Firefox with the command line switch -safe-mode).
(Reporter)

Comment 2

9 years ago
I tried to reproduce the situation, and it hasn't happened again yet.  The site was www.google.com.  some of the results I could read, some just had a straight line, of letters missing. If it happens again I will get a screen print.

Comment 3

9 years ago
Sounds like a resources problem. How much RAM does your system have and how much is Firefox using? Try closing down or disabling any other unnecessary programs and processes you have runnning in the background.
Component: Page Info → General
QA Contact: page.info → general
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.12 or later in safe mode? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Also, please consider using the most recent Firefox 4 beta build, your bug may be resolved there.
Whiteboard: [CLOSEME 2011-1-1]
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.13 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.