With multiple Tabs open Firefox stops responding at some point, unpredictable when

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

RESOLVED INCOMPLETE
10 years ago
8 years ago

People

(Reporter: dedmunds, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2011-1-1])

(Reporter)

Description

10 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.1) Gecko/20090715 Firefox/3.5.1
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.1) Gecko/20090715 Firefox/3.5.1

Have seen multiple times since upgrading to 3.5.1 where I'll have several Tabs open and then Firefox stops responding and nothing I do can get it working again short of going into Task Manager, and then trying to kill it causes it to spawn new processes, and it takes many attempt to finally get it to kill it. Re-opening Firefox gives me the pop up window asking if I want to restore all previous windows and saying yes will restart everything and it will all work for a while and then just stop responding. It has also done this on occasion when the PC has been hibernating, though it isn't consistent. Before 3.5.1 I wasn't seeing this kind of activity. It is not something that happens when I go to a particular website, it just seems random, though almost always happens at some point when I have 4 or more Tabs open. I have 4 gigs of memory and typically may only have Thunderbird running as well. I use AVG Anti-Virus and Zone Alarm, and am on a wireless connection with a Buffalo router.

Reproducible: Sometimes

Steps to Reproduce:
1. Just opening up at least 4-5 Tabs will cause it to happen
2.
3.
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.12 or later in safe mode? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Also, please consider using the most recent Firefox 4 beta build, your bug may be resolved there.
Whiteboard: [CLOSEME 2011-1-1]
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.13 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.