Closed Bug 505922 Opened 11 years ago Closed 11 years ago

colordepth.html TEST-UNEXPECTED-FAIL on the 1.9.0 branch

Categories

(Release Engineering :: General, defect, P2)

x86
Windows Server 2003
defect

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: robert.strong.bugs, Assigned: nthomas)

References

Details

(Keywords: intermittent-failure)

Filed in release engineering since the blame for colordepth.html points to bug 414720. Might be related to bug 458847

This seems to be coming up quite a bit on the 1.9.0 branch

http://bonsai.mozilla.org//cvsblame.cgi?file=mozilla/modules/libpr0n/test/reftest/colordepth.html&rev=HEAD&mark=1#1
Blocks: 438871
Whiteboard: [orange]
I suspect this is due to the VMware tools updates that are happening
VMWare tools was updated 7:50 PDT today, and builds either side pass/failed reftest. I've connected to fx-win32-1.9-slave07 at 24bit color depth using RDP, and have kicked off a build. If that works I'll do the same on the other two windows boxes.
Assignee: nobody → nthomas
Status: NEW → ASSIGNED
OS: Windows Vista → Windows Server 2003
Priority: -- → P2
Blocks: 503392
fx-win32-1.9-slave07 got past mozilla/modules/libpr0n/test/reftest/colordepth.html so I've done the same fix on slave08 and 09. Thanks for the report, please reopen if they don't cycle green.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 11 years ago
Resolution: --- → FIXED
Whiteboard: [orange]
Product: mozilla.org → Release Engineering
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.