Link on welcome page of Test Pilot leads to non-existant chrome page

VERIFIED FIXED

Status

Mozilla Labs Graveyard
Test Pilot
--
trivial
VERIFIED FIXED
9 years ago
2 years ago

People

(Reporter: ksen.knev, Unassigned)

Tracking

unspecified
x86
Windows XP
Bug Flags:
in-litmus +

Details

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2
Build Identifier: 0.1.2

Upgraded to 0.1.2.
Page chrome://testpilot/content/welcome.html opened automatically.
"Mozilla Labs" link leads to chrome://testpilot/content/index.html that does not exist.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Open chrome://testpilot/content/welcome.html
2.Try link "Mozilla Labs" on the upper left.
Actual Results:  
File not found

Expected Results:  
Test pilot page on Mozilla Labs opened.
(Reporter)

Updated

9 years ago
Severity: normal → trivial

Comment 1

9 years ago
Fixed in http://hg.mozilla.org/labs/testpilot/rev/0d47c76eb48e .
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 2

8 years ago
Requesting litmus test:  Should verify that all links on the welcome page work.
Flags: in-litmus?
This just goes to https://mozillalabs.com/
added to Litmus as part of the install test case.
Status: RESOLVED → VERIFIED

Updated

8 years ago
Flags: in-litmus? → in-litmus+
(Assignee)

Updated

2 years ago
Product: Mozilla Labs → Mozilla Labs Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.