Bug 511398 (jcastle)

Bookmark this site dialog box doesn't work properly

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

--
minor
RESOLVED INCOMPLETE
9 years ago
8 years ago

People

(Reporter: j.s.castle, Unassigned)

Tracking

3.5 Branch
x86_64
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2011-2-15])

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090730 SUSE/3.5.2-1.1 Firefox/3.5.2 AutoPager/0.5.2.2 (http://www.teesoft.info/)
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090730 SUSE/3.5.2-1.1 Firefox/3.5.2 AutoPager/0.5.2.2 (http://www.teesoft.info/)

When I try to add a bookmark with ctrl D, the dialog box will not correctly let me choose where to add the bookmark.  The dialog box seems to freeze and not highlight the location for the bookmark.  When I click Done a bookmark is usually added somewhere.  I then have to organize bookmarks to move the bookmark to the desired location. 

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Ctrl D
2.click on a location for the bookmark
3.
Actual Results:  
none of the locations are selected for location

Expected Results:  
In earlier versions the location was selected I clicked done and the bookmark was added to the desired location.
(Reporter)

Updated

9 years ago
Alias: jcastle
(Reporter)

Comment 1

9 years ago
This bug has only happened since version 3.5
can you try safe mode? http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode

This could most likely be caused by an add-on

Updated

9 years ago
URL: All
Version: unspecified → 3.5 Branch
(Reporter)

Comment 3

9 years ago
Bookmarks appeared to operate ok in safemode however in "normal"mode with all extensions and plugins disabled (not uninstalled) the problem returned.
Ff your extension list is brief, please provide it with the versions each are here.  The fact that all was good in safemode points to an extension as the culprit.  Also, what is Autopager/0.5.2.2?
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.13 or later in safe mode or a fresh profile? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Whiteboard: [CLOSEME 2011-2-15]
not enough information, unclear why it worked in safe mode.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.