High PF Usage when opening Yahoo Mail in Firefox 3.5.X

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
9 years ago
7 years ago

People

(Reporter: Rai, Unassigned)

Tracking

3.5 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2011-2-25])

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2

I've noticed that PF Usage sometimes sky rockets, memory usage goes above 1,4 Gb and this is happening only after I upgraded to FireFox 3.5.x onward (I've been using FireFox since 0.7 version).

At first I thought this was random until I realized it was happening only when I used FireFox and more specifically when I was checking my Yahoo Mail account. Same thing happened when I upgraded FireFox on a notebook and opened Yahoo Mail.
Thing is it does not happen every time so I'm not sure which part of Yahoo Mail + FireFox triggers the high PF Usage but if I use FireFox and no matter how many tabs I open with various sites opened as long as I don't open Yahoo Mail it works just fine.

When it happens it totally slows down my machine and I normally have to 'kill' FireFox from Task Manager by 'End Process' otherwise it does not go away.

Any idea how to fix this problem?

I would really like to stick with FireFox but this problem is really very annoying.

Thanks and keep up the Great work!

Reproducible: Sometimes

Steps to Reproduce:
1.Open FireFox
2.Check Yahoo Mail account
3.Check emails one by one
Actual Results:  
Sometimes PF Usage become very high above 1 Gb and slows down the computer and the only way to terminate FireFox is by ending the process in Task Manager.

Expected Results:  
This never happened before I upgraded to FireFox 3.5.x.

I'm using FireFox 3.5.2 with standard theme.
My machine specs are:
Intel Pentium D 2.8 Ghz
1 Gb RAM
80 Gb HDD
WinXP Pro SP3
(Reporter)

Updated

9 years ago
Version: unspecified → 3.5 Branch
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.13 or later in safe mode or a fresh profile? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Whiteboard: [CLOSEME 2011-2-25]
This bug has had the CLOSEME tag for several weeks and the date in the tag is
far gone. If the reporter can still see this issue, Please retest with Firefox
3.6.x or later and a new profile
(http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). Then please remove the
closeme tag in the whiteboard, mark the bug against the proper version and
comment on the bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.