Add 'loading...' message to Litmus tab when QAC starts up

RESOLVED FIXED

Status

RESOLVED FIXED
9 years ago
3 days ago

People

(Reporter: harth, Assigned: harth)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment, 1 obsolete attachment)

(Assignee)

Description

9 years ago
Somewhere in the redesign we lost a loading message when the QAC starts up and we are loading the initial testcase into the Litmus tab. We want this back so the user knows that their old testcase is being loaded.
(Assignee)

Comment 1

9 years ago
Created attachment 396350 [details] [diff] [review]
patch to show loading message and show proper subgroups in select tests dialog

This patch will display a "Loading..." message when loading the first testcase on QAC startup, also fixes a bug on startup where the select tests dialog is not properly populated with subgroups
Assignee: nobody → harthur
Attachment #396350 - Flags: review?(ctalbert)
(Assignee)

Comment 2

9 years ago
Created attachment 396355 [details] [diff] [review]
updated patch

This patch fixes a small item that the previous patch broke
Attachment #396350 - Attachment is obsolete: true
Attachment #396355 - Flags: review?(ctalbert)
Attachment #396350 - Flags: review?(ctalbert)

Updated

9 years ago
Attachment #396355 - Flags: review?(ctalbert) → review+
(Assignee)

Comment 3

9 years ago
Thanks for the review!

Sending        chrome/content/tabs/litmus.js
Sending        chrome/content/tabs/litmus.xul
Transmitting file data ..
Committed revision 50199.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

3 days ago
Product: Other Applications → Other Applications Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.