Closed Bug 513258 Opened 10 years ago Closed 10 years ago

Accidentally blocked images (was: Forum images do not appear, nor does the reply or new topic buttons)

Categories

(Firefox :: General, defect)

x86
macOS
defect
Not set

Tracking

()

RESOLVED WORKSFORME

People

(Reporter: milesspatola, Unassigned)

References

()

Details

User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10_5_8; en-us) AppleWebKit/531.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.3 Safari/531.9
Build Identifier: Firefox 3.5.2

A few months ago (might have been after a download/upgrade) the forum that I frequent stopped functioning. The forum images to jump to the most recent posts disappeared, as did the reply and new topic buttons. Here are some screenshots illustrating the problem. 

http://boxinghideout.com/Forum/download/file.php?id=291
http://boxinghideout.com/Forum/download/file.php?id=290
http://boxinghideout.com/Forum/download/file.php?id=289

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Just going to http://boxinghideout.com/Forum/index.php
Actual Results:  
Already did this.

Expected Results:  
Shown images, reply button etc.
Please try safe mode: http://kb.mozillazine.org/Safe_Mode

Everythings works correctly for me on Win, i see all the images.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; it; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2
Whiteboard: closeme 08/11
I just tried that, no luck.
The images appear fine for me using Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.5; en-US; rv:1.9.3a1pre) Gecko/20090915 Firefox/3.7a1pre.

Maybe you've accidentally blocked images from this site?  Check
  Preferences > Content > image exceptions
or
  Tools > Page Info > Permissions
Whiteboard: closeme 08/11 → closeme 2009-10-15
That worked. Thanks a lot. I'm so glad I don't have to suffer with Safari anymore!!!
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Closed: 10 years ago
Resolution: --- → FIXED
Yay!
Resolution: FIXED → WORKSFORME
Summary: Forum images do not appear, nor does the reply or new topic buttons. → Accidentally blocked images (was: Forum images do not appear, nor does the reply or new topic buttons)
Whiteboard: closeme 2009-10-15
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.