change default logo on getfirebug.com/wiki

RESOLVED FIXED

Status

RESOLVED FIXED
10 years ago
14 days ago

People

(Reporter: rcampbell, Assigned: fox2mike)

Tracking

Details

(URL)

(Reporter)

Description

10 years ago
Please update the configuration to include:

$wgLogo = '/images/firebug-logo.png'
(Assignee)

Updated

10 years ago
Assignee: nobody → server-ops
Component: getfirebug.com → Server Operations: Web Content Push
Product: Websites → mozilla.org
QA Contact: getfirebug-com → mrz
Version: unspecified → other
(Assignee)

Updated

10 years ago
Assignee: server-ops → shyam
OS: Mac OS X → All
(Assignee)

Comment 1

10 years ago
Rob,

I don't see a firebug-logo.png under images.

Also, if you're planning to upload stuff to the wiki, I'm going to have to make some config changes (setup an NFS mount) to make sure the stuff is consistent across the webheads..so let me know.
(Reporter)

Comment 2

10 years ago
it's here:

http://getfirebug.com/images/firebug-logo.png

I'm guessing using a relative url like the above would go to getfirebug.com's root and not /wiki, but I could be guessing wrong there. you could use a fully-qualified url instead.
(Assignee)

Comment 3

10 years ago
I went with the fully-qualified URL since the wiki's docroot can't read the website's docroot.

You have a bug in your wiki now!!!
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 4

10 years ago
Excellent! Thank you. :)
Component: Server Operations: Web Operations → WebOps: Other
Product: mozilla.org → Infrastructure & Operations

Updated

14 days ago
Product: Infrastructure & Operations → Infrastructure & Operations Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.