If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

404 errors when using the interactive translator

VERIFIED FIXED in 1.4

Status

support.mozilla.org
General
--
critical
VERIFIED FIXED
8 years ago
8 years ago

People

(Reporter: cilias, Assigned: jsocol)

Tracking

unspecified

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: sumo_only urlhandling, URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

8 years ago
1. Log in as an admin or locale leader.
2. Go to <https://support-stage.mozilla.org/tiki-user_preferences.php>, and set your language to something other than English.
3. Turn on the interactive translator by going to <https://support-stage.mozilla.org/tiki-edit_languages.php?interactive_translation_mode=on>
4. Try to translate any string in the UI by clicking on the small circle to the right of the string.

The interactive translator pop-up will appear with a 404 page.

Looks like something in the URL:
<https://support-stage.mozilla.org/nl/kb/tiki-interactive_trans.php?content=Een+vraag+stellen>.

If I remove the nl/kb/ from the URL it works.
(Assignee)

Updated

8 years ago
Assignee: nobody → jsocol
OS: Mac OS X → All
(Assignee)

Comment 1

8 years ago
Created attachment 399900 [details] [diff] [review]
patch, v1

Fix't
Attachment #399900 - Flags: review?(paul.craciunoiu)
Attachment #399900 - Flags: review?(paul.craciunoiu) → review+
(Reporter)

Updated

8 years ago
Target Milestone: --- → 1.4
(Assignee)

Comment 2

8 years ago
r51441 / r51443
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
Verified FIXED on https://support-stage.mozilla.org/tiki-edit_languages.php.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Hardware: x86 → All

Comment 4

8 years ago
Sounds like a bug with our local .htaccess rules. Not sure what to do with those bugs, so marking sumo_triage for now.
Whiteboard: sumo_triage
(Assignee)

Comment 5

8 years ago
This was a bug with the URL, not the .htaccess files. We just needed to add {$tikiroot} to the beginning of the URL.

Updated

8 years ago
Whiteboard: sumo_triage → sumo_only urlhandling
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.