If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

Web page fills and quickly goes to a :need info" default

RESOLVED INCOMPLETE

Status

Camino Graveyard
General
RESOLVED INCOMPLETE
8 years ago
7 years ago

People

(Reporter: David Clayton, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 1/9], URL)

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en; rv:1.8.1.23) Gecko/20090925 Camino/1.6.10 (like Firefox/2.0.0.23)
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en; rv:1.8.1.23) Gecko/20090925 Camino/1.6.10 (like Firefox/2.0.0.23)

I am a subscriber to Wine-Searcher Pro.  The URL above is for the basic (and free) version, which works fine.  Beginning yesterday, when doing a search on the Pro version, I enter the relevant info (producer, wine type, vintage) and hit search.  The results come up for a second or less and then I get a screen telling me I need to enter wine or vintage. I upgraded from 1.6.4 to 1.6.10 and get the same results.  I have subscribed to the Pro version for about 3 years using Camino and have never had a problem before yesterday evening.  I believe (though I am not certain) that I used the Pro version earlier in the day yesterday.

If I use Safari, both free and Pro versions work fine.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Open Wine-Searcher
2. Login
3. Enter search criteria
4. Hit "Search".  Results appear for a short time, then the screen is replaced with a new screen including the message,"Error: Either a wine name or vintage must be entered."

Actual Results:  
Results appear for a short time, then the screen is replaced with a new screen including the message,"Error: Either a wine name or vintage must be entered."

Expected Results:  
The results screen should remain.

Comment 1

8 years ago
This sounds a lot like a browser-sniffing issue; can you try it with both Camino 2.0.1 and Firefox 3.0.15 and see if you can reproduce the problem in either browser?

Comment 2

8 years ago
Can you respond to comment 1, please?
Whiteboard: [CLOSEME 1/9]
Closing INCOMPLETE due to lack of updates.  If the problem still exists in Camino 2.0.1 or a recent nightly and you can supply the requested additional information, you may reopen this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE

Updated

7 years ago
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.