News and RSS messages opened in a separate tab from a virtual folder have disabled actions

RESOLVED WORKSFORME

Status

RESOLVED WORKSFORME
9 years ago
6 years ago

People

(Reporter: rkent, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86
Windows XP

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

9 years ago
If I have a virtual folder on an RSS or nntp folder, then open a message from that virtual in a separate tab, the new message viewing tab does not have any action buttons in the header area, and action buttons (such as "Forward" and "Tag") on the toolbar are disabled.
(In reply to comment #0)
> If I have a virtual folder on an RSS or nntp folder, then open a message from

I've tried creating a virtual folder on my RSS account. I succeded but the folder ended up being empty, whilst the search gave plenty of results. I spotted the following in the console :

 Error: tipElement.ownerDocument is null
 Source File: chrome://messenger/content/mailWindow.js
 Line: 599

Can you elaborate a bit on how you created your virtual folder in the first place ?
(Reporter)

Comment 2

9 years ago
(In reply to comment #1)
> 
> Can you elaborate a bit on how you created your virtual folder in the first
> place ?

I've never had any problems creating them - though in another bug I mention that sometimes they are a little flakey to appear. Perhaps you are seeing that, which I thought was just a new flag issue.

But to answer your question, I create virtual folders by right clicking on the folder, selecting Search ..., entering a search criteria and saving it as a virtual folder.
(In reply to comment #2)

> But to answer your question, I create virtual folders by right clicking on the
> folder, selecting Search ..., entering a search criteria and saving it as a
> virtual folder.

That what I did and didn't notice your issue. Do you also have the issue in safe-mode ?
(In reply to comment #3)
> (In reply to comment #2)
> 
> > But to answer your question, I create virtual folders by right clicking on the
> > folder, selecting Search ..., entering a search criteria and saving it as a
> > virtual folder.
> 
> That what I did and didn't notice your issue. Do you also have the issue in
> safe-mode ?

Wrong bug ...
kent, can you reproduce this on current version ??

Comment 6

6 years ago
this wfm.  please reopen if reproducible in a current version.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.