Patches are no longer highlighted in the attachments table

RESOLVED FIXED

Status

()

RESOLVED FIXED
9 years ago
8 years ago

People

(Reporter: mstange, Assigned: reed)

Tracking

({regression})

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

9 years ago
Before the update patches had a yellow background in the attachments table. Now they look like all other attachments.

I'm using the Dusk theme and I've tried a hard refresh.
Created attachment 412538 [details] [diff] [review]
patch - v1

Port bug 425595 forward.
Assignee: nobody → reed
Status: NEW → ASSIGNED
Attachment #412538 - Flags: review?(justdave)
(Reporter)

Comment 2

9 years ago
I'm not seeing the bz_patch class set on the row. This is the html code for the table in this bug: http://pastebin.mozilla.org/684013
(In reply to comment #2)
> I'm not seeing the bz_patch class set on the row. This is the html code for the
> table in this bug: http://pastebin.mozilla.org/684013

Indeed! Sounds like an upstream bug there.
(Assignee)

Updated

9 years ago
Depends on: 528872
The patch you put on bug 528872 seems to work.

modified skins/standard/global.css
modified template/en/default/attachment/list.html.tmpl
Committed revision 6707.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Updated

9 years ago
Attachment #412538 - Flags: review?(justdave)

Comment 5

9 years ago
(In reply to comment #3)
> Indeed! Sounds like an upstream bug there.

It's not an upstream bug. We just don't add any special classes for patches.
Component: Bugzilla: Other b.m.o Issues → General
Product: mozilla.org → bugzilla.mozilla.org
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.