If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

crash while trying to activate after several hours of inactivity; then session restore not accurate

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
Session Restore
--
critical
RESOLVED INCOMPLETE
8 years ago
8 years ago

People

(Reporter: bugzilla, Unassigned)

Tracking

({crash})

3.5 Branch
x86
Windows XP
crash
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [closeme 2010-01-25])

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.5) Gecko/20091102 Firefox/3.5.5
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.5) Gecko/20091102 Firefox/3.5.5

In last several days, after several hours of inactivity would not re-activate as normally does but crashes instead. When I clicked on icon to bring ff back up I would get that a version of ff is already running and to close that session to bring another up. I would do that and when the session restore came up I clicked to restore previous session but I got a window that was built just after installing 3.5 but had disappeared during a previous crash and returns intermittently (usually when the other do NOT come up!). My other windows did not restore even though they were listed in the option. I don't know if they will return after another boot or not; as sometimes I get the ones I was working with and I sometimes get this ONE.

Reproducible: Didn't try

Steps to Reproduce:
1. but sometimes it JUST DOES IT BY ITSELF
2. 
3.
Actual Results:  
I work with what comes up even to the point of re-creating what I had before

Expected Results:  
I don't expect ff to crash, especially just trying to activate it from 'sleeping mode' after non-use for several hours. When trying to bring up after crash not to see that it is still running so that it disables bringing it up from icon and when I select last session restore to bring up those pages/windows and not 1 I built several months ago that had disappeared previously.

I don't use any themes; just the original. I don't know the module. How do you find that out?
can you reproduce this in safe mode?
 https://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode
if you can reproduce, a stack trace is needed
 https://developer.mozilla.org/En/How_to_get_a_stacktrace_for_a_bug_report
Keywords: crash
Whiteboard: [closeme 2010-01-25]
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.x or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
Version: unspecified → 3.5 Branch
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.