If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

Browser loops while load page(s)

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
--
critical
RESOLVED INCOMPLETE
8 years ago
7 years ago

People

(Reporter: Randy, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2011-1-30])

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2b3) Gecko/20091115 Firefox/3.6b3
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2b3) Gecko/20091115 Firefox/3.6b3

I use a custom button to toggle cookies - by default I do not accept cookies from any sites (unless excepted).  In Beta1&2 I experienced no problems.  In Beta3, if I go to a site that requires cookies (http://annies-eats.com/2008/09/26/apple-pie-cupcakes/) and I have cookies disabled the browser goes into a perpetual loop.  If I enable cookies while it is looping, it continues as normal.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.disable cookies (and not have in exceptions list)
2.navigate to http://annies-eats.com/2008/09/26/apple-pie-cupcakes/
3.watch the page continually refresh
Actual Results:  
enableing cookies fixes problem
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.2b4pre) Gecko/20091119 Namoroka/3.6b4pre

Sounds familiar to me, but for some reason I can't reproduce it on this site.
Whiteboard: [DUPEME?]
Does this still happen with firefox 3.6 final?
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.13 or later in safe mode? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles

You can also try to reproduce in Firefox 4 Beta 8 or later, there are many improvements in the new version, http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html
Whiteboard: [DUPEME?] → [CLOSEME 2011-1-30]
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.13 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.