Plugin check doesn't work after installing flash beta

RESOLVED WORKSFORME

Status

www.mozilla.org
General
RESOLVED WORKSFORME
9 years ago
6 years ago

People

(Reporter: tanner, Assigned: ozten)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

9 years ago
Created attachment 414674 [details]
Not working...

After i installed the flash beta from http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer10.html, the plugin check won't work. None of the info will show up about plugins being up to date, etc. See screenshot attatched.
(Reporter)

Comment 1

9 years ago
A couple things in the error console, about this are...

Error: $ is not defined
Source File: http://www.mozilla.com/en-US/plugincheck/
Line: 194

and

Error: unterminated string literal
Source File: http://www.mozilla.com/js/plugincheck.js
Line: 13, Column: 89
Source Code:
="',finalUrl,'" onload="',errorCallbackName,'()" onreadystatechange="',errorCallbackName,'(this.readyState)"></script>        <script src="/__ssobj/core.js"></script>
Looks like something isn't sanitizing a string properly... Could be a security issue, but if you can get a user to install a plugin with an evil name, you'd be able to do a whole lot more than XSS the plugincheck page. :-)
(Reporter)

Comment 3

9 years ago
The flash part of about:plugins is...

Shockwave Flash

    File name: libflashplayer.so
    Shockwave Flash 10.1 d51

MIME Type 	                Description 	     Suffixes 	Enabled
application/x-shockwave-flash 	Shockwave Flash 	swf 	Yes
application/futuresplash 	FutureSplash Player 	spl 	Yes
Austin,

can you take a look at this please? What do you think needs to be done?
Assignee: nobody → ozten.bugs
(Assignee)

Comment 5

9 years ago
I am unable to repro with 
Shockwave Flash 10.1.51.45 (downloaded today)

prod and dev are working fine for me with Windows XP.

Can you download the latest from 
http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer10.html

If you can repro, can you give exact details on browser, os, and other plugins installed. Thanks!
(Reporter)

Comment 6

9 years ago
I guess that updated flash fixed it... I can't repro on Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.1.5) Gecko/20091102 Firefox/3.5.5 ID:20091102141836 anymore.

Resolved Worksforme
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Component: www.mozilla.org/firefox → www.mozilla.org
Product: Websites → Websites
Component: www.mozilla.org → General
Product: Websites → www.mozilla.org
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.