The form for reporting trademark violations doesn't work correctly

RESOLVED FIXED

Status

--
critical
RESOLVED FIXED
9 years ago
6 years ago

People

(Reporter: liz, Assigned: abuchanan)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

9 years ago
The email that results from submitting the form located here: http://www.mozilla.com/en-US/legal/fraud-report/index.html doesn't capture the selections made from the drop down lists under Category, Product, and Trademark. Those fields are just blank in the resulting email. See the attachment. Thanks.

Comment 1

9 years ago
Liz, could you add that attachment?
(Reporter)

Comment 2

9 years ago
Created attachment 424105 [details]
Here's an example of the email generated from the form

Sorry - I just realized I hadn't yet attached an example of the email generated by the reporting form. Here it is.
(Assignee)

Updated

9 years ago
Assignee: nobody → buchanae
OS: Windows 7 → All
Hardware: x86 → All

Comment 3

9 years ago
This is a critical tool for legal. We really should get this fixed ASAP.  If Bugzilla was failing like this, everything would come to a screeching stop. This is an equivalent tool for our legal team and they shouldn't have to wait weeks or months for a fix. 

Is there anything more that WebDev needs from the reporters to get this fixed?
Severity: normal → critical
(Assignee)

Comment 4

9 years ago
Asa, you're 100% right, my apologies.

I couldn't ever find an error.  I added a way to send a test email to myself, and that email works fine for me.

Try it out, if it's still broken for you, reopen this bug.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 5

9 years ago
Thanks Alex. From the test emails I've seen it looks like it's working now. I asked someone from outside Mozilla to submit a test form to confirm this. Will let you know if we see any other problems. Also, we probably want to modify the text of the reporting form page. Should I open a separate bug for that?
(Assignee)

Comment 6

9 years ago
(In reply to comment #5)
> Thanks Alex. From the test emails I've seen it looks like it's working now. I
> asked someone from outside Mozilla to submit a test form to confirm this. Will
> let you know if we see any other problems. Also, we probably want to modify the
> text of the reporting form page. Should I open a separate bug for that?

yes, please do
Component: www.mozilla.org/firefox → www.mozilla.org
Product: Websites → Websites
Component: www.mozilla.org → General
Product: Websites → www.mozilla.org
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.