all firefox icons unresponsive and/or slow to respond after wakeup or bootup

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
9 years ago
7 years ago

People

(Reporter: Jack Wall, Unassigned)

Tracking

3.5 Branch
x86_64
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2011-2-25])

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.9.1.5) Gecko/20091102 Firefox/3.5.5 GTB5 (.NET CLR 3.5.30729)
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.9.1.5) Gecko/20091102 Firefox/3.5.5 GTB5 (.NET CLR 3.5.30729)

I am not a teckie.
Using windows xp pro 64 bit
with intel pentium(R) 4 cpu
3.00GHz and 3 gig of ram
Google set as home page.

Usually at wakeup but mostly on initial bootup when clicking on a Firefox icon (no browsers open yet) the timer (hourglass) will indicate that it is opening and then it doesn't. The timer just goes away. Opening Task Manager indicates that the process is not running. Several clicks, same results. Then after 30-45 seconds, clicking several times (in frustration) waiting 10-15 seconds or so, three or four browser windows will open in sequence (according to how many times I clicked the icon).
Once the first window opens, Firefox is quick to open (1-2 seconds)
I suspect that this may not be a Firefox problem but one of my system as the other desktop icons sometimes respond (or fail to) the same way, i.e., clicking on an icon produces the hourglass for 5 to 10 seconds (up to 30 seconds) and then just goes away.
Rebooting sometimes but not always solves the problem.

Reproducible: Sometimes

Steps to Reproduce:
1.allow computer to go to sleep or turning off computer and turning it on
2.
3.
Actual Results:  
inconsistent. cannot reproduce every time.

Expected Results:  
see aboe
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode
Please see what happens when you follow the direction in that article.
OS: Other → Windows XP
Hardware: x86 → x86_64
Version: unspecified → 3.5 Branch
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.13 or later in safe mode or a fresh profile? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Whiteboard: [CLOSEME 2011-2-25]
This bug has had the CLOSEME tag for several weeks and the date in the tag is
far gone. If the reporter can still see this issue, Please retest with Firefox
3.6.x or later and a new profile
(http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). Then please remove the
closeme tag in the whiteboard, mark the bug against the proper version and
comment on the bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.